dimarts, 14 d’agost del 2007

INSCRIPCIÓ

Recordeu que de l'1 al 15 de setembre us heu d'inscriure pel nou curs. Els antics podeu portar el carnet vell i/o una foto, acompanyat del full de dades personals actualitzat a ca la Pepita Ripoll (Plaça Nova). No us oblideu el resguard de la Caixa!!. Esperem els vostres comentaris.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Esperem amb il·lusió la primera sortida del setembre i començar el curs amb renovades energies i poder fer totes les activitats programades. Ànim a tothom!

Anònim ha dit...

Si coneixeu alguna persona a qui li agradi caminar i passar-ho bé en bona companyia, ara és el millor moment per proposar-li ser un ganàpia més.
Com més serem més riurem!
Pilar.

Anònim ha dit...

La pàgina està molt bé, però el bloc està de "conya". M'agradat molt l'apartat de les Webs interessants, els enllaços són molt adequats ció

Anònim ha dit...

Ció,gràcies! si coneixes alguna pàgina semblant només cal que ho diguis i hi farem l'enllaç. Fins aviat.

Anònim ha dit...

Una vegada que agafo el cotxe i les faig arribar tard, quan quasi ja havieu acabat d'esmorzar. La veritat és que no es pot parlar massa conduint i xerrant, ens vam passar l'encreuament de Sant Vicenç i vam haver de fer uns quants km enrrera per anar a buscar a la Carme, també ens va passar el mateix amb l'entrada de l'autopista i quasi em passo l'entrada al Pont del Diable.
Però deixant l'anècdota,em sembla que la sortida va estar molt "guai" el guia ens va informar molt bé i la gent nova crec que es va adaptar molt bé als antics. Durant la caminata si que es pot xerrar tranquilament que segur que no ens perdarem i a més ens coneixarem millor.
Una abrçada a tots els GANÀPIES.
CIÓ

campa ha dit...

Ció, molt bé el comentari,però crec que l'havies d'haver fet sota de l'últim escrit, no?