dilluns, 24 de setembre del 2007

Del Pont del Diable al Mas Pastor



Bé, ja hem començat. El dia no semblava gaire clar, però ens ha permès fer la sortida força bé. Donem la benvinguda al Jordi i la Concepció, la Emma i el Mele, la Paquita, la Imma, l'Alex, l'Elena, l'Agustina, la Barbareta, la Felicitat i al Joan. Som més de 60: un èxit !!.
Després d'una mica de feina per organitzar els cotxes, ens hem posat en marxa i hem començat a caminar quan ja eren 2/4 d'11 (no passarà cap dia més, no?). Hem entrat al Parc Ecohistòric del Pont del Diable i al començament, hem hagut de compartir el camí amb uns ciclistes que feien una Triatló (avui era Santa Tecla). Hem vist el Mas de l'Àngel, el Mas dels Arcs, el Mas del Frare, el Mas Pastor i el Mas Granell. Tots aquests masos avui estan abandonats, però ens recorden que en un passat no molt llunyà es vivia d'una altra manera, sense tantes presses i més en contacte amb la natura. Hem acabat amb el passeig per sobre del Pont del Diable i, val a dir, que per molts era la primera vegada que s'hi acostaven. Tan a prop i tan poc conegut!!. Després hem fet un vermut amb unes cervesetes fresquetes que ens ha ofert el grup que han vingut la mar de bé. Un dinar en bona companyia i força animació i un comiat d'autèntics xirucaires amb el cant de "l'hora dels adéus". Fins el dia 14. Us ha agradat? Ja podeu veure les fotos.


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Ganàpies, Ja hem començat un nou curs! Em fa molta il·lusió retrobar-nos amb els antics companys i també veure tantes cares noves.
Voldria donar les gràcies al Joan per guiar-nos en aquesta sortida. Va ser maca, potser una mica nostàlgica, al menys per a mi, al veure tantes masies abandonades. El pont del diable majestuos i el paissatge bonic per ser tan a prop de la ciutat.
Ara ja ens hem posat les piles i ens hem preparat per empendre les pròximes sortides. Fins aviat.

campa ha dit...

Ció, molt bé el comentari que has fet, però crec que l'havies de fer sota d'aquest escrit que és l'últim, no?

campa ha dit...

Bé Pilar, crec que ja ens hem posat les piles i no cal estar nostàlgic. El passat tenia aspectes molt bonics, però el present en té de millors, no creus?

Anònim ha dit...

Hola a tots, sóc la Feli. Aquest curs 2007-2008 m'he afegit als Ganàpies. He fet la sortida al Pont del Diable i volia dir-vos que m'ho vaig passar molt bé. I no sols pel que vam veure a mida que s'anava caminant, sino també per l'actitud simpàtica i acollidora de tota la gent del grup. Així que moltes gràcies a tots. També volia donar les gràcies a la Conxi per introduir-me als Ganàpies. Bé, finalment dir que no he pogut assistir a la sortida del Puig de Solanes, però espero tornar-nos a veure per la sortida de Penyafort, que ja falta poc! Saluts i fins aviat.

Anònim ha dit...

purify arialbr suits remittance tried priorities distance relaxed rescheduled logs fctyh
lolikneri havaqatsu