dimarts, 16 d’octubre del 2007

Puig de Solanes

Hola a tots!! ja tenim un altre fita a la nostra història: el Puig de Solanes. És el més alt de tot el Penedès i un dels 100 cims emblemàtics de Catalunya. Ha estat una sortida molt bonica, llàstima que hem estat poquets. Esperem que a la del castell de Penyafort siguem uns quants més. Podeu llegir la crònica del dia i veure les fotos a la nostra web.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Passeu-vos-ho molt i molt bé pujant en aquest emblemàtic cim !!

campa ha dit...

Es va fer el diumenge passat, però jo no hi vaig poder anar. Els que van tenir la sort de fer-lo van quedar molt satisfets, i a més a més, teníem un gran guia: el Toni Inglada.

Anònim ha dit...

Jo no el vaig poder fer, però algún dia junt amb altra gent que no hi va anar el podriem fer,que us sembla? algú s'apunta? Ció

Unknown ha dit...

Hola , nosaltres ( el Mele i jo ) no vam poder venir, però a la propera sí que vindrem ( suposo)
mentrestant navegant pel Google Earth he trobat unes fotos del castell de Penyafort precioses (em sembla que aqui no les puc enganxar) o sigui que haurem d´esperar al diumenge per veure´l al natural. Fins llavors, adeu
Emma

campa ha dit...

Hola Emma: ens veurem diumenge, No crec que poguem visitar el castell de Penyafort, perquè està en obres. Potser una altra vegada. Si t'hi interessa escriure o penjar coses en el bloc, ja t'explicaré com. Una abraçada.

campa ha dit...

Ció! quedem que un dia farem el Puig de Solanes, d'acord? jo tampoc hi vaig poder anar. Fins diumenge