dimecres, 23 de setembre del 2009

UN NOU CURS!!

Bé Ganàpies! ja hem tornat a començar. Iniciem l'any 12è del nostre camí i sembla que fos ahir,...
El diumenge el vam iniciar amb un recorregut per la part nord de la nostra comarca. Us donem la benvinguda i desitgem que seguiu amb nosaltres per molt de temps. Estenem aquest desig a les noves persones que s'han incorporat al grup: la Carme, el Pep, ....A veure si us animeu a escriure algun comentari, un suggeriment, una crítica,...el bloc us espera.

3 comentaris:

Maria ha dit...

Hola, va ser un recorregut molt maco, potser em va agradar tant perquè feia temp que no pujava cap a Aiguaviva i tot aquell paisatge és preciós.
Esperem que continuem fent bones caminades!
Maria

Carme ha dit...

Si que és preciós. Si hi anéssim ara, podríem gaudir d'un encant més: els colors de tardor de la vinya. No sé quina classe de ceps són que ens ofereixen aquesta gran varietat de color! són vermells, taronja, groc i marró (com diu el poema)

Pilar ha dit...

Ho he preguntat als experts de casa i em diuen que els ceps que agafen aquestes tonalitats vermelloses a la tardor són de varietats negres. En aquest cas segurament Syrah i Cabernet.
Quan les fulles estant morint perden el color verd de la clorofil·la i els hi queda tan sols els colors de la varietat, que
en els ceps de raïm negre són el vermell i el groc.
En les varietats de raïm blanc és només el groc.