diumenge, 11 d’octubre del 2009

on hem anat avui?

Estimats Ganàpies: crec que avui hem arribat a casa sense saber massa on havíem anat. Almenys jo m'he quedat amb alguns dubtes. Així que....m'he posat a remenar mapes de l'Alt Penedès i he fet alguna descoberta:
1- Castellvell de Castellví de la Marca és també conegut amb el nom de "Castellot" (l'hem vist, però no hi hem anat, aquesta vegada)
2- El lloc on hem fet la foto de grup és Can Pascol (ó Can Pasqual), amb la cova i tot, i així surten anomenades les runes que hem visitat als mapes de l'Institut Cartogràfic de Catalunya.

DUBTES SOLUCIONATS?

4 comentaris:

centpeus ha dit...

Quina sort que tenim una ganàpia qu'ens aclareix els dubtes i ens explica cosses del nostre entorn que desconeixem, un entorn tant proper i tant lluny alhora, que el pas del temps ens ha fet oblidar. Potser seria bò recuperar l'historia de la gent que ens van precedir i que el frondòs bosc ,qu'encara tenim,frisa per engollir.

Anònim ha dit...

Centpeus, ets un poeta! recuperar la història és una prioritat...nosaltres, modestament, trepitjant el territori ho anem fent, oi?
La propera és a Poblet. Allí en trobarem una bona picossada de la nostra història!! Diuen que Poblet és l'escorial català perquè hi ha enterrats els nostres reis. Esperem poder-ho disfrutar el dia 8.

Anònim ha dit...

No sé qui sou però escriviu de conya!

Carme ha dit...

Gracies anònim, tampoc sabem qui ets, però esta be que algu ens llegeixi...!