divendres, 15 de febrer del 2008

CALÇOTADA !!

Ei Ganàpies!! recordeu que només teniu fins dilluns dia 18, per apuntar-vos a la nostra tradicional calçotada. Tenim serioses expectatives que ens ho passarem molt bé, amb caminada i jocs inclosos. Au, va!! cap a la caixa!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola `Ganàpies! avui m'ho he passat de "conya". El temps ens ha acompanyat ja que quan sortiem del Vendrell hi havia una mica de boira. Hem esmorzat a l'ermita de s. Antoni i a l'acabar ens hem posat a caminar cap a la cova. Pel camí hem trobat la masia de cal Escanso, crec, abandonada, quina llàstima!Hem caminat per un bosc de romaní, que blau que estava! i he pogut fer um pomet de "junquillos", quina bona olor!. Al tornar a l'ermita hem fet uns jocs que simbolitzaven l'entrada a la cova, han estat molt dvertits, ja us veureu a les fotos que segurament la Carme penjarà.I quina CALÇOTADA!, no ha faltat de res, sort que he estat tota la setmana sense menjar, perquè si no... Un excel.lent pels cuiners i especialment pel "super intendent" Eusebi i per la Pilar i l'Isidre que ens deixen la masia. Contenta he estat de veure la Montse, bona senyal i a més ha dit que vindria a caminar. I no escric més, ja ho farà un altra. PETONETS

Anònim ha dit...

Hola sóc la Pilar, estic molt contenta que t'ho hagis passat tan bé.
Els que treuen les castanyes del foc -els calçots en aquest cas- són els cuiners i també els hi dono les gràcies.
La masia abandonada li diuen Escansa. M'agrada que anomenis el romaní, em sembla que mai n'havia vist tan de junt i tan florit.
Que per molts anys poguem fer les mateixes obres amb els mateixos manobres.I més!